سه شنبه 28 شهريور 1396

ثبت نام متقاضیان میهمانی و انتقالی برای سالتحصیلی 97-96

برابر اعلام سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص میهمانی و انتقال دانشجویان متقاضی به استحضار می رساند با عنایت به بهره برداری از سامانه جامع امور دانشجویان ( سامانه سجاد http://portal.saorg.ir ) و الزام به انجام امور از طریق سامانه مذکور در خصوص مدت زمان ثبت نام درخواست متقاضیان میهمانی و انتقال برای سالتحصیلی 97-96 در دوره های کاردانی ، کارشناسی پیوسته و ناپیوسته از اول اردیبهشت لغایت سی و یکم اردیبهشت می‏باشد. لذا دانشجویان بایستی با اطلاع کامل از شرایط آئین نامه میهمانی و انتقالی درخواست خود را در موعد مقرر ثبت نمایند .علی‏هذا بدیهی است به درخواستهایی که پس از موعد یاد شده اقدام نمایند به هیج وجه ترتیب اثر داده نخواهد شد و موسسه هیچ گونه مسئولیتی در این خصوص نخواهد داشت.

گروه بندی