دانشگاه آذرآبادگان - اخبار

مقامهای کسب شده ورزشی
نام کاربری

گذرواژه

آیا گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟
برای درخواست یک گذرواژه جدید اینجا زا کلیک کنید.
انتصاب جناب آقای دکتر جواد آقازاده به سمت ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی استان
Images: AGAHI.jpg
· admin در دو شنبه 23 دي 1392 6:10 · جاپ
مراسم عزاداری به مناسبت رحلت نبی مکرم اسلام ، امام رضا (ع) و امام حسن مجتبی (ع)
ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرا رسیدن ایام شهادت امام رضا(ع) ، امام حسن مجتبی(ع) و رحلت افضل مخلوقات عالم نبی اکرم اسلام (ص) به اطلاع می رساند مراسمی بدین منظور در مورخ 9/10/1392(دوشنبه) در مکان نمازخانه (بعد از نماز ظهر و عصر ) ساعت 13 برگزار خواهد گردید . از اساتید و کارمندان و دانشجویان محترم دعوت می گردد در این مراسم مذهبی و معنوی حضور بهم رسانند .
· admin در دو شنبه 09 دي 1392 8:10 · جاپ
مسابقه بزرگ کتابخوانی ویژه محرم
مسابقه بزرگ
کتابخوانی ویژه محرم

منبع مسابقه : خلاصه کتاب ( پرسش و پاسخ دانشجویی ویژه محرم )

محل دریافت کتابچه :
بسیج دانشجویی و اتاق مشاور فرهنگی

زمان برگزاری آزمون :
دوشنبه مورخ 27/09/92 ساعت 14-12:30

محل برگزاری آزمون :
سالن طبقه 7

( به نفرات برگزیده جوایزی اهداء خواهد شد )
· admin در چهار شنبه 13 آذر 1392 10:09 · جاپ
مراسم سوگواری آقا ابا عبدالله حسین (ع) در دانشگاه
دانشجوييImages: moharam.jpg
· admin در سه شنبه 14 آبان 1392 11:08 · جاپ
اطلاعیه در خصوص درخواست های تجدید نظر برای نمرات
آموزشي

به اطلاع دانشجویان می رساند با توجه به شروع امتحانات ، دانشجویان می بایست بعد از تاریخ امتحان بطور روزانه به پروفایل شخصی خود (سیستم مدیریت آموزشی ) مراجعه نموده و در زمان اعلام شده برای تجدید نظر ، در صورت داشتن اعتراض نسبت به وارد کردن درخواست تجدید نظر اقدام نمایند . بدیهی است زمان ذکر شده قابل تمدید نبوده و دانشگاه هیچگونه مسئولیتی در قبال دریافت درخواست های وارده پس از مهلت مقرر ندارد .

· admin در دو شنبه 27 خرداد 1392 7:03 · جاپ
اطلاعیه مهم معاونت دانشجویی در مورد خوابگاه

قابل توجه دانشجویان گرامی
 از دانشجویان گرامی موسسه آموزش عالی آذزآبادگان خواهشمندیم به خوابگاه های غیر مجاز در سطح شهرستان ارومیه به لحاظ آسیب های احتمالی اجتماعی مراجعه ننمایند.

· admin در يک شنبه 23 مهر 1391 4:07 · جاپ
اطلاعیه آموزش در مورد کارت ورود به جلسه و حذف اضطراری
اطلاعیه کارت ورود به جلسه
دانشجویان محترم موسسه میتوانند از تاریخ 10 خرداد ماه 1391 به سایت دانشگاه مراجعه نموده و بعد از ورود به سیستم مدیریت امور آموزشی در قسمت گزارشات --> کارت ورود به جلسه امتحانات ، کارت ورود به جلسه امتحان خود را اخذ نموده و در صورت وجود مشکل در دریافت کارت به امور مالی و یا آموزش مراجعه نمایند. لازم به ذکر است داشتن کارت ورود به جلسه در امتحانات الزامی است و از دانشجویان فاقد کارت از شرکت در امتحانات ممانعت به عمل خواهد آمد.

اطلاعیه حذف اضطراری

دانشجویان محترم موسسه می توانند از تاریخ 10 خرداد ماه  الی 29 خردادماه 1391 با مراجعه به سایت دانشگاه در صورت نیاز نسبت به حذف یکدرس اقدام نمایند. لازم به ذکر است که تعداد کل واحد های اخذ شده در ترم جاری پس از حذف درس مورد نظر نباید کمتر از 12 واحد گردد و دروس عملی غیر قابل حذف می باشند.
· admin در سه شنبه 16 خرداد 1391 4:03 · جاپ
اطلاعیه مهم در مورد کارت ورود به جلسه

اطلاعیه مهم کارت ورود به جلسه

به اطلاع کلیه دانشجویان محترم موسسه می رساند ارائه کارت ورود به جلسه امتحانات الزامی بوده و از دانشجویان فاقد کارت جهت شرکت در جلسه امتحان ممانعت به عمل خواهد آمد.

نحوه دریافت کارت ورود به جلسه(از تاریخ 23 خرداد)

-          وارد شدن به سیستم مدیریت آموزشی و وارد کردن شماره دانشجویی به عنوان کد کاربری و کلمه عبور

-          از منوی سمت راست روری قسمت گزارش ---------> کارت ورود به جلسه کلیک کرده و کارت ورود به جلسه را پرینت نمائید

در صورت بروز هر گونه مشکل در دریافت کارت ورود به جلسه با مدیریت سیستم و مدیریت محترم مالی تماس حاصل  فرمائید.

· admin در دو شنبه 16 خرداد 1390 4:03 · جاپ
احداث ساختمان شماره 2 دانشگاه آذرآبادگان
دانشجويي

احداث ساختمان شماره 2 دانشگاه آذرآبادگان

بنابه اخبار رسیده از ریاست  موسسه زمین مجاور ساختمان فعلی به مساحت 500 متر مربع خریداری شده و هم اکنون در حال ساخت می باشد.به گفته ریاست دانشگاه ساختمان مزبور با زیربنایی تقریبا 3000 متر مربع در 9 طبقه با قسمت های مختلف جهت رفاه حال دانشجویان و در راستای توسعه فیزیکی موسسه به بهره برداری خواهد رسید.لازم به توضیح است فاز اول این ساختمان تا اواسط شهریور ماه به بهره برداری می رسد.

موسسه غیرانتفاعی آذرآبادگان
· ravabetomomi در يک شنبه 06 تير 1389 8:04 · جاپ
اطلاعیه کارت ورود به جلسه
آموزشي

به اطلاع کلیه دانشجویان محترم می رساند که جهت شرکت در امتحانات پایان ترم به همراه داشتن کارت ورود به جلسه همراه با کارت دانشجویی الزامی می باشد.لذا به دانشجویان عزیز توصیه  می گردد که کارت ورود به جلسه خود را تا قبل از شروع امتحانات دریافت نمایند تا در زمان امتحانات با مشکلات شبکه ای مواجه نشوند بدیهی است عواقب ناشی از عدم اقدام در موعد مقرر یا تاخیر به عهده دانشجو می باشد.

مراحل دریافت کارت ورود به جلسه:

1-           ورود به سایت دانشگاه www.uca.ac.ir

2-          ورود به سیستم مدیریت آموزشی دانشجویان

3-        وارد نمودن (حروف تصویری-شماره دانشجویی- کلمه عبور)

4-گزارش     ( کارت جلسه امتحان)

· ravabetomomi در سه شنبه 11 خرداد 1389 8:03 · جاپ
اطلاعیه ثبت نام
اعلانات

به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی می رساند انتخاب واحد ترم دوم سال تحصیلی 89-88 بصورت اینترنتی خواهد بود.

برای این منظور از طریق گزینه سیستم مدیریت آموزشی دانشجویان جهت انتخاب واحد اقدام گردد.

لازم به ذکر است که شماره دانشجویی به عنوان کد کاربری و شماره شناسنامه به عنوان کلمه عبور تعریف گردیده است.

· admin در جمعه 13 آذر 1388 12:09 · جاپ

خدمات الکترونیکی