لینک ها مرتبط

مقامهای کسب شده ورزشی
نام کاربری

گذرواژه

آیا گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟
برای درخواست یک گذرواژه جدید اینجا زا کلیک کنید.
اخبار
اطلاعيه جديد سازمان سنجش در خصوص قبولين مهرماه که بنا به دلايلي قادر به ارائه مدرک کارداني يا پيش دانشگاهي و ي
· admin در چهار شنبه 30 مهر 1393 11:07 · جاپ
زمان ثبت نام از پذیرفته شدگان نهایی آزمون های سراسری ، آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته و آزمون کاردانی نظا
زمان ثبت از پذیرفته شدگان آزمون سراسری
از روز شنبه مورخ 22/06/93 لغایت سه شنبه مورخ 93/06/25

زمان ثبت از پذیرفته شدگان آزمون کاردانی نظام جدید(فنی و حرفه ای )
از روز شنبه مورخ 29/06/93 لغایت دوشنبه مورخ 31/06/93

زمان ثبت از پذیرفته شدگان آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته
از روز سه شنبه مورخ 01/07/93 لغایت چهارشنبه مورخ 02/07/93

· admin در دو شنبه 17 شهريور 1393 4:06
0 نظر · 2200 دفعه خوانده شده · جاپ
قابل توجه دانشجویان و مراجعین محترم
به اطلاع دانشجویان و مراجعین محترم می رساند بنا به مصوبه هیأت محترم رئیسه ، موسسه از تاریخ 93/5/4 لغایت 93/5/16 تعطیل می باشد.

روابط عمومی موسسه آموزش عالی آذرآبادگان

· admin در پنج شنبه 02 مرداد 1393 5:05 · جاپ
ارائه دروس پروژه و کارآموزی برای ترم تابستان سال 93
به اطلاع دانشجویان رشته هایی که دارای دروس پروژه و کارآموزی می رساند دروس یاد شده برای ترم تابستان سال 93 ارائه شده که دانشجویان ترم آخر و ماقبل ترم آخر می توانند از تاریخ 1/5/93 لغایت 3/5/93 با مراجعه به سیستم مدیریت آموزشی موسسه نسبت به انتخاب واحد اقدام نمایند .
قابل توجه اینکه فقط دانشجویان ترم آخر و ماقبل ترم آخر می توانند نسبت به اخذ دروس یاد شده اقدام نموده و در صورت مشاهده دانشجویان فاقد شرایط در هر لحظه از طول ترم ، موسسه می تواند نسبت به حذف درس اقدام نموده و هرگونه عواقب ناشی از آن بعهده شخص دانشجو می باشد .
· admin در دو شنبه 30 تير 1393 5:04
0 نظر · 486 دفعه خوانده شده · جاپ
اطلاعیه در خصوص درخواست های تجدید نظر برای نمرات
آموزشي

به اطلاع دانشجویان می رساند با توجه به شروع امتحانات ، دانشجویان می بایست بعد از تاریخ امتحان بطور روزانه به پروفایل شخصی خود (سیستم مدیریت آموزشی ) مراجعه نموده و در زمان اعلام شده برای تجدید نظر ، در صورت داشتن اعتراض نسبت به وارد کردن درخواست تجدید نظر اقدام نمایند . بدیهی است زمان ذکر شده قابل تمدید نبوده و دانشگاه هیچگونه مسئولیتی در قبال دریافت درخواست های وارده پس از مهلت مقرر ندارد .

· admin در دو شنبه 27 خرداد 1392 7:03 · جاپ
اطلاعیه مهم معاونت دانشجویی در مورد خوابگاه

قابل توجه دانشجویان گرامی
 از دانشجویان گرامی موسسه آموزش عالی آذزآبادگان خواهشمندیم به خوابگاه های غیر مجاز در سطح شهرستان ارومیه به لحاظ آسیب های احتمالی اجتماعی مراجعه ننمایند.

· admin در يک شنبه 23 مهر 1391 4:07 · جاپ
اطلاعیه مهم در مورد کارت ورود به جلسه

اطلاعیه مهم کارت ورود به جلسه

به اطلاع کلیه دانشجویان محترم موسسه می رساند ارائه کارت ورود به جلسه امتحانات الزامی بوده و از دانشجویان فاقد کارت جهت شرکت در جلسه امتحان ممانعت به عمل خواهد آمد.

نحوه دریافت کارت ورود به جلسه

- وارد شدن به سیستم مدیریت آموزشی و وارد کردن شماره دانشجویی به عنوان کد کاربری و کلمه عبور

- از منوی سمت راست روری قسمت گزارش ---------> کارت ورود به جلسه کلیک کرده و کارت ورود به جلسه را پرینت نمائید

در صورت بروز هر گونه مشکل در دریافت کارت ورود به جلسه با مدیریت سیستم و مدیریت محترم مالی تماس حاصل  فرمائید.

· admin در دو شنبه 16 خرداد 1390 4:03 · جاپ
اطلاعیه کارت ورود به جلسه
آموزشي

به اطلاع کلیه دانشجویان محترم می رساند که جهت شرکت در امتحانات پایان ترم به همراه داشتن کارت ورود به جلسه همراه با کارت دانشجویی الزامی می باشد.لذا به دانشجویان عزیز توصیه  می گردد که کارت ورود به جلسه خود را تا قبل از شروع امتحانات دریافت نمایند تا در زمان امتحانات با مشکلات شبکه ای مواجه نشوند بدیهی است عواقب ناشی از عدم اقدام در موعد مقرر یا تاخیر به عهده دانشجو می باشد.

مراحل دریافت کارت ورود به جلسه:

1-           ورود به سایت دانشگاه www.uca.ac.ir

2-          ورود به سیستم مدیریت آموزشی دانشجویان

3-        وارد نمودن (حروف تصویری-شماره دانشجویی- کلمه عبور)

4-گزارش     ( کارت جلسه امتحان)

· ravabetomomi در سه شنبه 11 خرداد 1389 8:03 · جاپ

خدمات الکترونیکی